Een dagje eropuit met de bus

Ga je naar je familie of een dagje eropuit? De bussen in Brabant bieden je een comfortabele en snelle manier om op je bestemming te komen. Op deze website vind je informatie over de dienstregeling van de bussen en een reisplanner. En informatie over hoe je reist met kinderen of welke kortingen er zoal zijn.

 

 

 

De Brabantse bestemmingen

Goed bezig BUS zette de leukste Brabantse bestemmingen voor je op een rij. De top 5 leukste bestemmingen én de leukste winkelsteden in Brabant. Natuurlijk allemaal prima bereikbaar met de bus!

Evenementen

Gedurende het hele jaar worden er evenementen georganiseerd in Brabant. Hier vind je de evenementen terug die goed met het openbaar vervoer bereikbaar zijn.

Reisinformatie

Wil je je dagje uit plannen? Weten welke routes de bussen rijden? Of de aansluiting met je NS-verbinding checken?

Reisinformatie

Ga je een dagje op stap? Plan je reis dan goed.
Zo kom je op tijd voor een voorstelling of bij
je afspraak en zorg je dat je niet de laatste
bus naar huis mist. Hieronder vind je
belangrijke reisinformatie.

 

Plannen van je reis

Hoe kom je het snelst op de plaats waar je hebt afgesproken? En hoe zorg je dat je op tijd thuis komt? Gebruik de reisplanner van 9292 of de gratis Brabant OV app.

 

Brabantse bestemmingen

Met vriendinnen een dagje winkelen? Met de kinderen een dagje eropuit? Of een bezoekje brengen bij een goede vriend die in het ziekenhuis ligt? De bussen in Brabant bieden je een comfortabele en snelle manier om op je bestemming te komen. Goed bezig BUS heeft een aantal praktische zaken en tips voor je op een rijtje gezet.

NIEUW in Brabant: Groene haltes. Dit zijn bushaltes die aan een bewegwijzerde wandelroute liggen. Een mooie wandeling begint vanaf nu ook in de bus!

 

 

 

 

Evenementen

Gedurende het hele jaar worden er evenementen georganiseerd in Brabant. Of het nou gaat om een festival, een hardloopwedstrijd, een braderie of een ander groot evenement. Wil je graag met het OV reizen, dan vind je hieronder je informatie die voor jou van toepassing kan zijn.

Kijk of het evenement dat je zoekt ertussen staat en ga goed voorbereid op pad. Wij wensen je veel plezier en een goede reis!